Stránky


štvrtok 1. novembra 2012

STREET DOGS V ČESKU !

K 3.výročí spuštění "jäggerbomber flying cirkusu" jménem Auto Da Fé jsme si pro vás připravili úlovek vskutku mimořádný. Jedná se o jedno z největších světových hudebních jmen , které do Kladna kdy dorazilo...STREET DOGS z Bostonu!

Po odchodu z Dropkick Murphys v roce 1998 se chtěl Mike věnovat kariéře hasiče, ale osud tomu chtěl jinak a v roce 2002 v Bostonu ve státu Massachusetts zakládá kapelu Street Dogs. Během 8 let stihli vydat 5 alb - "Savin Hill" (2003), "Back to the World" (2005), "Fading Americ
an Dream" (2006), "State of Grace" (2008) a aktuální "Street Dogs" (2010). Po boku kapel jako Flogging Molly, Rancid, The Adolescents či The Bouncing Souls procestovali snad celý svět a v roce 2008 se zůčastnili i Vans Warped Tour, kde hráli na hlavní stage. Hudba Street Dogs osciluje mezi irským pojetím punku a punk / rockem se silným vlivem výše zmíněných kapel. V textech je cítit sociální kritika, vyzdvihování rodiny a v neposlední řadě Mikeovy vzpomíky na válku v Zálivu. Předposlední deska "State of Grace" se dočkala velmi kladného ohlasu v magazínech po celém světě, od Rolling Stone po Rock&Pop!

Na šňůře jim sekunduje mladá vycházející a hodně talentovaná parta jménem THE DOWNTOWN STRUTS Z Chicaga.
Pokud máte rádi muziku jako THE CLASH, RANCID, SOCIAL DISTORTION nebo BRUCE SPRINGSTEENA, tak vás The Downtown Struts určitě nezklamou! Hrají melodickou muziku ve středním tempu s vokálem jak od STEREPHONICS, energickou, podanou s velkým citem pro spojení osobitosti country a energií punk rocku. Melodičtí, přesto žádná slaďárna – jen melodický punk rock zahraný pěkně od podlahy.

Předprodej začíná zítra 1.11. v Auto Da Fé, lístky budou také k zakoupení ve Vehicle Store. Prvních 120 lístků bude za 275,-Kč , dalších 40 za 300,- (nebo na místě pak 320,-) Kapacita bude omezená, protože čekáme zájem i mimo Kladno.
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára